Це смачне печиво називається Курабьє Бакинське. Печиво дуже смачне, прямо тане в роті.
Складові
- Пшеничне борошно – 150 г
- Вершкове масло – 100 г
- Пудра цукрова – 50 г
- Яєчний білок – 1 шт.
- Розпушувач – 1/2 ч. ложки
- Цукор ванільний – 4 г
- Джем – 50 г (у мене полуничний)
Покроковий процес приготування печива
Розм’якшене вершкове масло кімнатної температури нарізати на шматки і збивати міксером на середній швидкості.
Далі, додати ванільний цукор і поступово додаючи цукрову пудру продовжувати збивати.
Влити білок і збільшити швидкість міксера. Збити приблизно 5 хвилин.
Маса повинна стати пишною і однорідною.
У борошно додати розпушувач і добре перемішати.
Потім, борошняну суміш просіяти в миску з масляною масою. Замісити тісто до однорідної консистенції.
Готове тісто заправити в кондитерський мішок з фігурною насадкою.
Деко застелити пергаментним папером і на папір відсаджувати з кондитерського мішка печиво.
Старайтеся відсаджувати не дуже близько один до одного. З цієї кількості продуктів у мене вийшли 24 шт.
У центрі кожної заготовки за допомогою пальця зробити невеликі поглиблення.
Кожне поглиблення заповнити джемом (у мене полуничний).
Увага! Використовуйте половину джему. Після випічки потрібно буде доповнити печиво джемом повторно.
Відправити печиво в духовку, попередньо розігріту до 190 ° C. Випікати 10-12 хвилин.
Після готовності дістати печиво, і поки вони гарячі, заповнити поглиблення джемом.
Після охолодження можна подати на стіл. Смачного!