Рецепт сирних коржиків на кефірі на сковороді. Готуються в одну мить!

Сирні коржі на кефірі - рецепт приготування Коржі

Необхідні продукти:

  • Кефір – 200 грам
  • Будь-який сорт твердого сиру – 150 грам
  • Пшеничне борошно – 400 грам
  • Сіль, сода і цукор – по 0,5 чайної ложки

Покроковий процес приготування сирних коржів

Кефір нагріваємо до 38 градусів і вливаємо в відповідний посуд. У кефір кладемо цукор, соду, сіль, борошно і натертий сир на дрібній тертці. Замішуємо тісто, скориставшись спочатку ложкою, а потім вручну.

Тісто ділимо на п’ять рівноцінних шматків. Кожен шматок розкачуємо в корж.

У розігріту сковороду вливаємо олію і смажимо коржі до рум’яного стану. Це займе у Вас не більше 2-3 хвилин. Сковороду накриваємо кришкою.

До столу подаємо в гарячому вигляді.

За бажанням, під час замішування тіста, в нього можна додати улюблену начинку: зелень, ковбасу, шинку тощо.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь