Рецепт смачних і хрустких капустяних рулетиків, які з’їдаються відразу ж

Другі страви з капусти

Сьогодні ми хочемо запропонувати рецепт надзвичайно смачних і хрустких капустяних рулетиків, які швидко розлітаються. Закуска готується легко, а смак виходить неймовірним.

Складові маринаду:

  • Вода питна – 1000 мл;
  • Сіль кухонна – 2 стол. ложки;
  • Цукор – 100 г;
  • Олія рафінована – 100 мл;
  • Оцет столовий – 75 мл;
  • Лавровий лист – три штуки;
  • Перець чорний – 6 горошин.

Інгредієнти для рулетиків:

  • Капуста – один качан;
  • Морквина;
  • Перець чорний молотий;
  • Часник.

Як приготувати рулети з капусти

У капусти зріжте верхню частину качана. Потім розділіть залишок на листя. Занурте їх в кип’яток на кілька хвилин. Це потрібно зробити для того, щоб вони добре скручувалися в рулетики.

Потовщення на листках потрібно зрізати, а потім розділити їх на дві або чотири частини в залежності від розміру.

Натріть моркву і змішайте з вичавленим часником.

На кожен лист покладіть начинку і загорніть рулети.

Складіть рулети в ємність, де будете маринувати їх.

Приготуйте маринад. У воду насипте цукор, сіль і закип’ятіть. Проваріть розсіл після закипання 7 хвилин. Після влийте олію, покладіть перець, лавровий лист і в кінці додайте оцет.

Залийте киплячим маринадом рулети. Зверху покладіть тягар і нехай так стоять 24 години при кімнатній температурі.

Поставте рулети в холодильну камеру для подальшого зберігання. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь