Печиво готується всього 20 хвилин, а результат перевершує всі очікування! Ніжне і смачне, воно прикрасить ваше чаювання новими смаковими фарбами!
Вам знадобляться наступні продукти:
- Один стакан цукру;
- Два курячих яйця;
- Півтори ч. л. пекарського порошку;
- Один стакан борошна;
- Один стакан будь-яких горіхів на ваш смак;
- Один стакан родзинок або інших сухофруктів.
Готуємо польське печиво з прошарком із сухофруктів горіхів
Для початку збийте яйця разом з цукром.
Борошно просійте разом з пекарським порошком, а після невеликими порціями всипати в збиті яйця.
Подрібніть горішки і сухофрукти і додайте в тісто. Ретельно розмішайте.
У форму покладіть пекарський папір і викладіть тісто.
Увімкніть духовку на 180 °, щоб розігрілася, і після помістіть деко з заготівлею на 25 хвилин.
Коли печиво охолоне, витягніть його з форми і поріжте на шматки.