Рецепт приголомшливого польського печива «Мазурка» за 20 хвилин

«Мазурка» - рецепт польського печива Печиво

Печиво готується всього 20 хвилин, а результат перевершує всі очікування! Ніжне і смачне, воно прикрасить ваше чаювання новими смаковими фарбами!

Вам знадобляться наступні продукти:

  • Один стакан цукру;
  • Два курячих яйця;
  • Півтори ч. л. пекарського порошку;
  • Один стакан борошна;
  • Один стакан будь-яких горіхів на ваш смак;
  • Один стакан родзинок або інших сухофруктів.

Готуємо польське печиво з прошарком із сухофруктів горіхів

Для початку збийте яйця разом з цукром.

Борошно просійте разом з пекарським порошком, а після невеликими порціями всипати в збиті яйця.

Подрібніть горішки і сухофрукти і додайте в тісто. Ретельно розмішайте.

У форму покладіть пекарський папір і викладіть тісто.

Увімкніть духовку на 180 °, щоб розігрілася, і після помістіть деко з заготівлею на 25 хвилин.

Коли печиво охолоне, витягніть його з форми і поріжте на шматки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар