Я впевнена, що такий торт і для Вас стане самим улюбленим десертом!
Приготування «Лінивого Наполеон» забере у Вас мінімум часу, але зате зможе здивувати своїм неймовірним смаком і ніжною текстурою. Приготувати такий десерт дуже просто, спробуйте, точно не пошкодуєте.
Перелік продуктів:
- 800 грам листкового печива «Вушка»
- 150 грам вершкового масла
- 120 грам борошна
- Один літр молока
- ½ склянки цукру
- чотири яйця
- Ванільний цукор
Лінивий Наполеон: процес приготування
Спочатку з’єднуємо в одному посуді цукор, борошно, яйця і ванільний цукор. Потім вливаємо молоко і ставимо на вогонь. Крем тримаємо на вогні, не перестаючи помішувати, до отримання густої консистенції. Даємо йому трохи охолонути і кладемо вершкове масло.
Тепер формуємо торт. Будемо його викладати шарами за допомогою печива, зануривши його в крем. Крему повинно бути багато. Останній шар також промазуємо кремом і зверху посипаємо торт крихтою з печива.