Простий але дуже ніжний салат «Свіжість»

Дуже ніжний салат «Свіжість», рецепт приготування Святкові салати

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте свіжий і легкий салат на святковий стіл. Готується він легко, швидко і з простих продуктів. Але не переживайте, вашим гостям він обов’язково сподобається.

Щоб приготувати салат, візьміть наступні продукти:

  • 250 г крабових паличок;
  • 250 г консервованої кукурудзи;
  • 150 г сиру твердих сортів;
  • 4 курячих яйця;
  • один свіжий огірок;
  • 150 г майонез;
  • сіль в залежності від смаку.

Покрокове приготування смачного салату з крабовими паличками

Для початку зваріть яйця, остудіть під холодною водою і зніміть шкаралупу. В окремі миски натріть жовтки і білки. Білки натираємо грубо, а жовтки дрібно.

Крабові палички розріжте на 3-4 смужки і далі поріжте маленькими шматочками.

Сир натріть на тертці з великими отворами. Огірок натріть також, але потрібно позбавиться від соку, який з нього вийде. Для цього на якусь глибокий посуд покладіть сито і в нього покладіть натерті огірочки. Трошки присолите їх, перемішайте і почекайте хвилин 5, щоб вийшов сік. Завдяки цьому, в салаті не буде зайвою рідини, яка зіпсує його смак.

Для викладення салату знадобиться плоска тарілка і роз’ємне кільце діаметром 16 см. Кільце поставте на тарілку і приступаєте до формування салату (кожен шар утрамбуйте і змастіть майонезом).

Ось такий порядок:

  • 1 шар – крабові палички;
  • 2 шар – сир;
  • 3 шар – огірочки;
  • 4 шар – консервована кукурудза;
  • 5 шар – яєчні білки;
  • 6 шар – жовтки.

Прикрасити можна тонко обрізаної шкіркою огірка, яку укладаємо спіраллю. А в центр кожної спіралі покладіть зернятко кукурудзи.

Потім відправте на 2-3 години салат в холодильник, щоб просочився.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар