Пісочне печиво на молоці – простий і вдалий рецепт

Печиво

Пісочне печиво на молоці – це відмінна випічка, так як готувати її зовсім не складно, а виходить вона завжди вдалою. Саме таке печиво сміливо можна зробити для своєї другої половинки або для членів своєї родини. Вони точно оцінять таку смакоту по достоїнству.

Необхідні продукти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 50 г.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Молоко з будь-яким відсотком жирності – 80 мл.
  • Борошно – 2-3 ст.
  • Сода або розпушувач (не є принциповим на чому ви зупините вибір) – 0,5 ч. л.

Як приготувати печиво на молоці

1. Яйце вбийте в глибоку миску. Всипте до нього цукор. Викладіть туди ж вершкове масло. Замість вершкового масла підійде також і самий звичайний маргарин.

2. Влийте молоко. Краще, щоб воно, як і всі попередні продукти, було кімнатної температури.

3. Всипте соду або розпушувач.

4. Додайте частинами борошно вищого гатунку.

5. Тепер руками замісіть гладке і однорідне за структурою тісто.

6. Викладіть його на стіл і розкачайте за допомогою кухонної качалки в пласт, видавіть печиво будь-якої форми, використовуючи для цього або стакан, або спеціальні пластикові вирубки.

7. Перекладіть печиво на деко. Робіть деяку відстань між кожним з них, так як в процесі приготування воно трохи збільшиться в об’ємі.

8. Тепер відправте його в духову шафу. Температуру встановіть 190-200 градусів, а час на 10-15 хвилин. Готовність печива можна буде і візуально побачити, воно стане гарним і рум’яним.

Тепер просто перекладіть пісочне печиво в красивий кошик для подачі випічки. Пригощайте запрошених гостей або улюблену сім’ю.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар