Така випічка змусить вас згадати про те, який захоплюючий процес складання грибів.
Спечіть печиво «Грибочки», адже на нашому сайті знайдеться добрий рецепт, з яким ви по вуха поринете в захоплюючий світ на грибний галявині. А які смачні печеньки виходять – не відірватися!
Інгредієнти
- борошно – 500 грам;
- масло вершкове – 250 грам;
- пудра цукрова – 150 грам;
- цукор ванільний – 1 чайна ложка;
- яйце – 2 штуки;
- крохмаль – 40 грам;
- розпушувач – 1 пакетик;
- какао-порошок – 2 чайні ложки.
Печиво «Грибочки»: покроковий рецепт
Розм’якшене масло змішайте з цукровою пудрою ваніллю. В однорідну масляну суміш введіть яйця по одному і добре розмішайте.
Далі додайте борошно, крохмаль і розпушувач. Замісіть тісто і покладіть в холодильник до легкого застигання.
Потім з охолодженого тіста ліпимо невеликі кульки і викладаємо на деко, застелене папером.
Щоб наше печиво нагадувало гриби, зробимо ніжки грибів. Для цього візьміть широку трубочку і натисніть в центр кульки, попередньо опустивши кінець трубочки в какао.
Випікайте печиво до готовності в розігрітій духовки. У мене це зайняло приблизно 20 хвилин.
Таке незвичайне оформлення печива зацікавить всіх, хто його побачить. А хто спробує, той ніколи не забуде печиво «Грибочки» і неодмінно попросить поділитися рецептом.