Печиво «Грибочки»: смакота до чаю

Печиво «Грибочки» - відмінний рецепт Печиво

Така випічка змусить вас згадати про те, який захоплюючий процес складання грибів.

Спечіть печиво «Грибочки», адже на нашому сайті знайдеться добрий рецепт, з яким ви по вуха поринете в захоплюючий світ на грибний галявині. А які смачні печеньки виходять – не відірватися!

Інгредієнти

  • борошно – 500 грам;
  • масло вершкове – 250 грам;
  • пудра цукрова – 150 грам;
  • цукор ванільний – 1 чайна ложка;
  • яйце – 2 штуки;
  • крохмаль – 40 грам;
  • розпушувач – 1 пакетик;
  • какао-порошок – 2 чайні ложки.

Печиво «Грибочки»: покроковий рецепт

Розм’якшене масло змішайте з цукровою пудрою ваніллю. В однорідну масляну суміш введіть яйця по одному і добре розмішайте.

Далі додайте борошно, крохмаль і розпушувач. Замісіть тісто і покладіть в холодильник до легкого застигання.

Потім з охолодженого тіста ліпимо невеликі кульки і викладаємо на деко, застелене папером.

Щоб наше печиво нагадувало гриби, зробимо ніжки грибів. Для цього візьміть широку трубочку і натисніть в центр кульки, попередньо опустивши кінець трубочки в какао.

Випікайте печиво до готовності в розігрітій духовки. У мене це зайняло приблизно 20 хвилин.

Таке незвичайне оформлення печива зацікавить всіх, хто його побачить. А хто спробує, той ніколи не забуде печиво «Грибочки» і неодмінно попросить поділитися рецептом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар