Освіжаючий вершково-апельсиновий десерт

Вершково-апельсиновий десерт - відмінний рецепт Десерти

Дуже смачний, корисний і красивий десерт, який готується з свіжовичавленого соку. Хоча, ви можете використовувати для десерту і компоти, сиропи з заморожених ягід.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • апельсиновий сік свіжий – 0.5 л;
  • вершки – 250 г;
  • цукор – 60-70 г;
  • желатин – 30 г;
  • вода холодна – 200 мл.

Процес приготування

Желатин заливаємо водою і залишаємо до набрякання. Після того, як ви растопіть желатин, розділіть його на 2 частини.

Вершки змішуємо з цукром, 0.5 склянки апельсинового соку, желатином і ставимо на невеликий вогонь, нагріваємо до однорідності, знімаємо і охолоджуємо.

У порційні стаканчики розливаємо половину вершкової маси і ставимо стаканчики в холодильник до застигання.

Апельсиновий сік змішуємо з желатином, 2 частиною цукру і нагріваємо до однорідності, охолоджуємо.

Виливаємо в стаканчики на вершковий шар апельсиновий. Ставимо в холодильник.

Заливаємо залишок вершкової маси і ставимо в холодильник.

Порада: в апельсиновий шар ви можете додати шматочки апельсина, манго, інші фрукти і ягоди.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар