Ніжний торт з печива

Ніжний торт з печива, рецепт приготування Торт без випічки

Красивий і дуже ніжний торт з печива.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво топлене молоко – 400 г;
  • какао – 4 ст.л;
  • цукор – 1 ст.л;
  • вода – 200 мл.

Для приготування начинки візьміть:

  • сир – 500 г;
  • масло вершкове – 100 г;
  • цукор – 8 ст.л;
  • вишня.

Для приготування глазурі:

  • какао – 1 ст.л;
  • цукор – 1 ст.л;
  • вода – 3 ст.л.

Процес приготування торта

Подрібнюємо печиво в крихту за допомогою блендера.

Змішуємо з какао.

У теплій воді розчиняємо цукор і виливаємо в печиво, замішуємо тісто.

Сир з’єднуємо з цукром і розм’якшеним вершковим маслом.

Заморожену вишню розморожуємо і зливаємо зайву рідину або беремо свіжі, консервовані ягоди. Змішуємо з цукром.

Розкладаємо плівку і викладаємо тісто, розгортаємо в прямокутний пласт.

Зверху викладаємо сир, відступаючи від краю по кілька сантиметрів.

На сир викладаємо вишню і звертаємо щільний рулет, обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

Для глазурі з’єднуємо всі інгредієнти і варимо до густоти або відправляємо в мікрохвильовку.

Підрівнюємо краї у рулету, поливаємо глазур’ю і посипаємо кокосовою стружкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар