Красивий і дуже ніжний торт з печива.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печиво топлене молоко – 400 г;
- какао – 4 ст.л;
- цукор – 1 ст.л;
- вода – 200 мл.
Для приготування начинки візьміть:
- сир – 500 г;
- масло вершкове – 100 г;
- цукор – 8 ст.л;
- вишня.
Для приготування глазурі:
- какао – 1 ст.л;
- цукор – 1 ст.л;
- вода – 3 ст.л.
Процес приготування торта
Подрібнюємо печиво в крихту за допомогою блендера.
Змішуємо з какао.
У теплій воді розчиняємо цукор і виливаємо в печиво, замішуємо тісто.
Сир з’єднуємо з цукром і розм’якшеним вершковим маслом.
Заморожену вишню розморожуємо і зливаємо зайву рідину або беремо свіжі, консервовані ягоди. Змішуємо з цукром.
Розкладаємо плівку і викладаємо тісто, розгортаємо в прямокутний пласт.
Зверху викладаємо сир, відступаючи від краю по кілька сантиметрів.
На сир викладаємо вишню і звертаємо щільний рулет, обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
Для глазурі з’єднуємо всі інгредієнти і варимо до густоти або відправляємо в мікрохвильовку.
Підрівнюємо краї у рулету, поливаємо глазур’ю і посипаємо кокосовою стружкою.