Ніжний сирний торт без випічки

Сирний торт без випічки, рецепт приготування Торт без випічки

Такий тортик можна приготувати, як для своєї сім’ї, так і на святковий стіл. Виходить він приголомшливо смачним, не гірше, ніж чізкейк. Також такий торт не тільки смачний, але і корисний. Його можна їсти навіть людям, які дотримуються дієти. Готується він досить просто і швидко. Справиться з ним навіть недосвідчена господиня.

Для основи торта візьміть:

  • печиво шоколадне – 200 г;
  • масло вершкове – 150 г.

Для самого тортика потрібні:

  • 400 г домашнього сиру;
  • 400 г сметани жирністю 20%;
  • 200 г цукру;
  • 100 г темного шоколаду;
  • 75 мл вершків;
  • дві упаковки желатину.

Покроковий процес приготування найніжнішого сирного торта на основі печива

Готуємо основу для тортика

Печива подрібнюємо за допомогою блендера. Якщо блендера немає, то складаємо печиво в пакетик і проходимся по ньому качалкою.

Масло вершкове розтоплюємо будь-яким зручним вам способом і виливаємо його в крихту з печива. Заважаємо.

Пекарський папір укладаємо в форму і викладаємо щільним шаром масляну крихту з печива. Поміщаємо в холодильник, щоб застигло.

Готуємо сам торт

Одну упаковку желатину розчиняємо в одній ємності, а другу в інший. Слідуємо вказівкам на упаковці.

Сир перетираємо з допомогою сита і додаємо в нього сметану, цукор. Перебиваємо інгредієнти, використовуючи блендер або вручну.

Половину сирної маси додаємо в одну ємність з желатином, а другу – в іншу ємність.

Розтоплений шоколад додаємо до вершків і виливаємо суміш в одну частину сирно-желатинової маси.

Збираємо торт

Зверху печива викладаємо сирно-желатинову масу по п’ять столових ложок кожної по черзі.

Торт поміщаємо на 8-10 годин в холодильник. Щоб витягти його з форми, нехай трохи нагріється.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар