Ніжний і повітряний крем-десерт

Повітряний крем-десерт - рецепт приготування Десерти

Багато хто обходять цей крем стороною, так як він дуже калорійний. Але ми знайшли для вас відмінний рецепт баварського крему, який можна їсти всім. І не переживайте! Крем вийде чудово смачним! Він не поступається за смаковими якостями оригінального крему.

Баварський крем ви можете їсти так чи використовувати його для створення різних десертів, як начинку або глазур.

Продукти, які знадобляться для приготування баварського крему:

  • сметана нежирна (можна взяти йогурт) – 300 мл;
  • молоко – 1,5 склянки;
  • вода – 4 ст. л .;
  • жовток – 3 штучки;
  • желатин – 1 ст. л .;
  • ванільний екстракт – 1 ч. л.;
  • цукор в залежності від смакових уподобань.

Приступаємо до приготування дієтичного баварського крему

У жовтки всипте цукор і розітріть. Поставте суміш на мінімальний вогонь і дуже повільно влийте молоко. Тримайте на вогні протягом десяти хвилин, при цьому весь час мішайте. Суміш не повинна закипіти! Через десять хвилин заберіть з вогню.

У сметану додайте ванільний екстракт і збийте.

Розведіть желатин в воді по інструкції, написаній на упаковці. Потім влийте його в яєчно-молочну рідину і розмішайте. Нехай стоїть остигає.

Після того, як охолоне, додайте збиту сметану з ванільним екстрактом. Гарненько розмішайте.

Якщо ви хочете з крему зробити десерт, то розкладіть його по порційним ємкостям і відправте в холодильник, щоб застиг.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар