Ніжне сирне печиво з шматочками фруктів

Печиво

Ніжне сирне печиво з шматочками фруктів. Для начинки можна використовувати консервовані персики, яблука, груші або ананас. Сир ідеально поєднується з фруктами і випічка виходить смачна.

Інгредієнти для приготування печива:

  • сир домашній – 300 г;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 2-3 ст. л;
  • сіль – 1 дрібка;
  • борошно – 1 склянка;
  • сода – 1 дрібка;
  • масло вершкове – 20 г;
  • персики консервовані – 150 г.

Рецепт приготування печива

Яйце збиваємо з цукром і дрібкою солі. Додаємо м’яке вершкове масло. Насипаємо сир, все перемішуємо. Додаємо дрібку соди і порціями насипаємо борошно. Замішуємо тісто.

Готове тісто розкачуємо товщиною 3-4 мм. Розрізаємо пласт тіста на квадрати. На кожен квадрат кладемо по шматочку консервованого персика. Куточки тіста з’єднуємо і притискаємо

Печиво викладаємо на деко покритий пекарським папером. Випікаємо в духовці при температурі 180-190 ºC близько 12-15 хвилин. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар