Найсмачніше яблучне печиво з ізюмом

Печиво

Ця найпростіша випічка до чаю стане вашим фаворитом. Печиво м’яким залишається навіть наступного дня. Ароматне, ніжне і смачне. У ньому просто немає жодних вад. Його із задоволенням їдять як дорослі, так і діти. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтесь.

Необхідні продукти:

  • 350 г борошна
  • 100 гр цукрового піску
  • 2 яйця
  • 100 гр вершкового масла
  • дрібка солі
  • 2 яблука
  • 30 гр ізюму
  • 15 гр розпушувача
  • 1 чайна ложка цукрової пудри
  • 1/4 чайної ложки кориці

Як приготувати яблучне печиво з ізюмом

1. Насамперед очищаємо від шкірки яблука та видаляємо серцевини. М’якуш нарізаємо маленькими кубиками.

2. Ізюм попередньо заливаємо кип’ятком і залишаємо на деякий час, щоб він набух.

3. Тепер беремося за приготування тіста. Для цього в окрему ємність відправляємо яйця, цукровий пісок та сіль. Добре все перемішуємо і додаємо розтоплене вершкове масло. Знову доводимо до однорідності.

4. Потім просіюємо сюди борошно та розпушувач. Замішуємо тісто. Воно має бути м’яким та еластичним. Тепер можна додати підготовлені родзинки та яблука.

5. Після чого застеляємо лист пергаментним папером. Ложкою викладаємо підготовлене тісто, формуючи круглі заготовки.

6. Потім відправляємо в духовку, розігріту попередньо до 180 градусів, на 20 хвилин.

7. Після закінчення потрібного часу печиво готове. Даємо йому трохи охолонути і присипаємо корицею або цукровою пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар