Найпростіший десерт «Мандарини в шоколаді»

Десерт «Мандарини в шоколаді», рецепт приготування Десерти

Цей десерт дійсно святковий. Адже він так і пахне мандаринки. Десерт з мандаринок подається порційно, готується просто і виходить чудовим. Ваші гості і близькі будуть від нього у захваті.

Необхідні продукти

  • 5 мандарин
  • 200 мілілітрів нежирного йогурту
  • 150 грам білого шоколаду
  • 120 мілілітрів вершків 20%
  • чорний шоколад для прикраси

Процес приготування десерту з мандаринів

Білий шоколад ламаємо на шматочки і кладемо в миску. Додаємо до нього вершки і ставимо на парову баню. Гріємо шоколад з вершками, періодично перемішуючи. Коли шоколад практично весь розчиниться, ставимо миску на стіл і помішуючи доводимо його до повного розчинення. Охолоджуємо шоколад до кімнатної температури.

Очищаємо мандарини і розділяємо на часточки. У остиглий шоколад вливаємо йогурт і перемішуємо.

Збираємо десерт. На дно креманки кладемо мандарини і заливаємо кремом, поки він їх не покриє. Потім знову кладемо часточки мандаринів і заливаємо кремом.Так збираємо весь десерт.

Ставимо його в холодильник на 30 хвилин.

Через відведений час десерт можна подавати до столу. Кладемо на нього мандаринові дольки і прикрашаємо тертим шоколадом. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар