Цей десерт дійсно святковий. Адже він так і пахне мандаринки. Десерт з мандаринок подається порційно, готується просто і виходить чудовим. Ваші гості і близькі будуть від нього у захваті.
Необхідні продукти
- 5 мандарин
- 200 мілілітрів нежирного йогурту
- 150 грам білого шоколаду
- 120 мілілітрів вершків 20%
- чорний шоколад для прикраси
Процес приготування десерту з мандаринів
Білий шоколад ламаємо на шматочки і кладемо в миску. Додаємо до нього вершки і ставимо на парову баню. Гріємо шоколад з вершками, періодично перемішуючи. Коли шоколад практично весь розчиниться, ставимо миску на стіл і помішуючи доводимо його до повного розчинення. Охолоджуємо шоколад до кімнатної температури.
Очищаємо мандарини і розділяємо на часточки. У остиглий шоколад вливаємо йогурт і перемішуємо.
Збираємо десерт. На дно креманки кладемо мандарини і заливаємо кремом, поки він їх не покриє. Потім знову кладемо часточки мандаринів і заливаємо кремом.Так збираємо весь десерт.
Ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Через відведений час десерт можна подавати до столу. Кладемо на нього мандаринові дольки і прикрашаємо тертим шоколадом. А потім подаємо до столу.