М’яке, розсипчасте і смачне печиво, яке готується дуже швидко і просто. Цей рецепт дивовижної випічки завжди прийде на допомогу, якщо потрібно спекти щось смачне і швидке на солодкий стіл.
Складові
- Борошно пшеничне – 280 г
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 100 г
- Цукор – 1/2 склянки
- Сметана – 1 ст. ложка
- Розпушувач – 1 ч. ложка
- Ванілін – за бажанням
Покроковий процес приготування печива
У мисці розминаємо виделкою розм’якшене вершкове масло.
Вбиваємо туди яйце, всипаємо цукор.
Додаємо сметану і виделкою перемішуємо до однорідного стану.
Борошно просіваємо в основну масу, додаємо розпушувач і ванілін (за бажанням).
Замішуємо м’яке тісто, спочатку в мисці, потім на столі присипаним борошном.
Готове тісто перекладаємо на деко, застелене пергаментом.
Руками формуємо тонкий корж і виделкою робимо на коржику візерунки (будь-які).
Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо корж 20 хвилин.
Готовий, гарячий корж розрізаємо на шматочки (я розрізала ножем для піци на квадрати).
Печиво виходить смачне, м’яке і розсипчасте. Смачного!