Молочно-ванільний торт

Молочно-ванільний торт - просте приготування Швидкі торти

Ніжні шари торта з ванільним смаком і ароматом вам точно сподобаються.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сухе молоко – 500 г;
  • цукор – 2 склянки;
  • масло вершкове – 250 г;
  • печиво – 2 пачки;
  • вода – половина склянки;
  • шоколад гіркий – 2 шматки;
  • екстракт ванілі.

Молоко просіюємо, печиво ламаємо шматками.

З’єднуємо воду, цукор і масло, варимо на невеликому вогні до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще протягом 5 хвилин, поки маса трохи не загусне. Охолоджуємо хвилин 5.

Заливаємо сухе молоко гарячою масою і вимішуємо міксером на великих оборотах, додаємо ваніль.

Вкладаємо шматки печива і акуратно перемішуємо масу.

Форму застеляємо фольгою і викладаємо ванільну масу, вирівнюємо її. Зверху присипаємо тертим шоколадом.

Ставимо торт на ніч у холодильник.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар