Малосольна маринована скумбрія

Малосольна скумбрія - рецепт приготування Холодні закуски

У вас вийде дуже м’яка і не пересолена, ароматна маринована скумбрія.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія свіжоморожена – 2 шт;
  • сіль – 1 ч.л;
  • цукор – 0.5 ч.л;
  • пере і коріандр – по 0.5 ч.л;
  • лавровий лист – 4 шт;
  • часник – 4 зубчики.

Процес приготування малосольної скумбрії

Рибку підготовлюємо – промиваємо, видаляємо нутрощі і голову, ще раз промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Видаляємо кістки і отримуємо рибне філе.

Малосольна маринована скумбрія

З’єднуємо в одну суміш цукор, сіль, перець, подрібнений лавровий лист, коріандр.

Цією суміш добре протираємо філе риби з усіх боків і присипаємо подрібненим на дрібній тертці часником.

Малосольна маринована скумбрія

Шматки риби укладаємо один на одного і щільно обертаємо харчовою плівкою. Залишаємо на столі на 5 годин і потім перекладаємо в морозильну камеру на 2 години.

Тепер нарізаємо тонкі скибочки рибки, викладаємо на тарілку, присипаємо цибулею і свіжою зеленню і подаємо до столу хвилин через 15, коли вона трохи підтане.

Малосольна маринована скумбрія

Ви можете виймати рибку порційно – коли вам захочеться такої смачної і дивовижної закуски, в морозильній камері вона може зберігатися дуже довго.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар