М’яке і смачне яблучне печиво

Яблучне печиво - рецепт приготування Печиво

Простий рецепт печива з яблуками на швидку руку. Часу на цю випічку потрібно не багато. А отримаєте ніжне і смачне печиво, яке так і тане у роті. Просто, швидко і нереально смачно.

Продукти

  • Борошно пшеничне – 350 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Розпушувач для тіста – 12 г (пакетик)
  • Яблука середні – 2-3 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Цукрова пудра

Покроковий процес приготування яблучного печива

Беремо глибоку ємність і вбиваємо туди яйця. Міксером збиваємо яйця, до пишності. Додаємо цукор і продовжуємо збивати, до розчинення.

Вершкове масло нарізаємо на кубики і додаємо в яєчну масу. Збиваємо масу міксером, поки вона не стане однорідною.

У борошно додаємо розпушувач для випічки, все добре перемішуємо. Частинами додаємо борошняну суміш в загальну масу.

Замішуємо не туге тісто. Яблука очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо яблука на дрібні кубики.

Додаємо нарізані яблука в тісто і добре перемішуємо.

Деко для випічки застеляємо пергаментним папером.

За допомогою столової ложки беремо порцію тіста і руками скачуємо в кулю.

Кулю ставимо на деко з пергаментом, і злегка приплющує, формуємо заготовку для печива.

Таким чином, формуємо всі заготовки яблучного печива.

При розкладці залиште достатній (2-3 см) простір між заготовками.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 180 ° C.

Ставимо деко в духовку і випікаємо печиво 20 хвилин.

Готове, тепле печиво присипаємо (за бажанням) цукровою пудрою.

Печиво з яблуками дуже ароматне, смачне і м’яке. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар