Львівський сирник! Задоволені будуть усі

Сирники

Дуже смачний і ніжний сирник виходить за цим рецептом. Ніжна сирна маса з легкою лимонно-ванільною ноткою і все це доповнює шоколадна глазур з терпкістю какао! Це дуже смачно, а готується такий сирник просто на раз-два! Подавати його обов’язково охолодженим і до чашечки смачної кави або чаю! Ваші близькі точно будуть задоволені!

Необхідні продукти:

  • 550 гр сиру жирністю 5 або 9%
  • 120 гр цукру
  • 3 яйця
  • 1 стол.л з гіркою крохмалю
  • цедра з одного лимона
  • 2 жмені родзинок
  • пакетик 10 гр ванільного цукру
  • дрібка солі

Глазур

  • 2 стол.л цукру
  • 2 стол.л какао
  • 2 стол.л вершкового масла
  • 3 стол.л сметани

Як приготувати Львівський сирник

1. У миску для змішування викласти сир, яйця, цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Збити блендером до повітряної однорідної маси.

Якщо блендера немає, то протріть сир 2 рази через сито або пропустіть через м’ясорубку, а потім збийте з іншими інгредієнтами міксером.

2. Додати родзинки, цедру і крохмаль, перемішати лопаткою.

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

3. Форму застелити пергаментом або добре змастити маслом і присипати борошном. Заповнити форму сирною масою. Випікати при 170С близько 45 хвилин, дивіться на особливості своєї духовки!

Після випікання духовку відключити, а сирник залишити на 10 хвилин в гарячій духовці.

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

Дати йому добре охолонути.

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

4. Для глазурі спочатку з’єднати какао, цукор і сметану.

5. Додати м’яке вершкове масло і ще раз розмішати. Поставити на невеликий вогонь і варити глазур близько 3-4 хвилин, вона не повинна сильно кипіти, тільки парити.

Ось така глазур виходить в результаті.

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

6. Гарячою глазур’ю покрити сирник.

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

Остаточно охолодити і подавати до столу.

Всім приємного чаювання і смачного Львівського сирника!

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

Львівський сирник! Задоволені будуть усі

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар