Легкий рецепт галетного печива! Смачніше ніж в магазині: ніжне і дієтичне

Галетне печиво - рецепт приготування Печиво

Галетне печиво відноситься до розряду дієтичних, його можна поєднувати з солоними і солодкими начинками.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти на 20 шт.:

  • 110-120 г борошна;
  • 30 г. крохмалю;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. соняшникової олії;
  • 1 ст. л. молока;
  • 1 яйце;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • 0,5. ч. л. розпушувача;
  • дрібка солі.

Процес приготування печива

Яйце збиваємо і змішуємо з молокм, цукром і ваніліном до смаку. Перемішуємо.

Додаємо олію і сіль, перемішуємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і крохмалем, просіваємо і частинами додаємо в масу. Вимішуємо тісто лопаткою, потім руками.

Якщо тісто буде ліпковатим, можна додати трохи борошна, але не забивайте борошном.

Стіл присипаємо борошном і розкачуємо пласт товщиною 5 мм.

Ріжемо на квадратики або видавлюємо формочкою.

Деко застеляємо пергаментом, викладаємо печиво і наколюємо виделкою.

Легкий рецепт галетного печива! Смачніше ніж в магазині: ніжне і дієтичне

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 10 хвилин до легкої золотистої скоринки.

З даного об’єму продуктів, у вас вийде близько 20 штук печива.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар