Коржики з гарбузом обожнює вся моя сім’я: тонке диво з гарбузом, простий рецепт

Коржі

Найтонші коржі на заварному тісті з гарбузом, це не тільки просто і швидко, але і дуже смачно, корисно та ароматно.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кип’яток, 200 мл;
  • борошно, 350 г;
  • сіль;
  • олія соняшникова, 3 – 4 ст.л;
  • гарбуз, 350 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, вершкове масло.

Процес приготування коржів з гарбузом

У кип’ятку розчиняємо сіль і всипаємо частинами просіяне борошно, добре вимішуємо лопаткою, а коли охолоне, руками.

Накриваємо тісто та залишаємо на 20 хвилин.

Цибулю кубиком обсмажуємо в олії потім додаємо тертий на великій тертці гарбуз, перемішуємо і тушкуємо.

Солимо і перчимо на смак, готуємо в цілому 15-20 хвилин. Остуджуємо.

Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і ділимо його на порційні шматочки, щоби з кожного зробити чебурек.

Розкачуємо шматочки в тонкий коржик, на один бік кладемо гарбузову начинку, накриваємо другою, защипуємо краї.

Коржики з гарбузом обожнює вся моя сім'я: тонке диво з гарбузом, простий рецепт

Коржики з гарбузом обожнює вся моя сім'я: тонке диво з гарбузом, простий рецепт

Обсмажуємо на сковороді у невеликій кількості олії. Складаємо стопочкою, змащуючи вершковим маслом.

Коржики з гарбузом обожнює вся моя сім'я: тонке диво з гарбузом, простий рецепт

Чебуреки з гарбузом виходять дуже смачними, соковитими, а якщо в начинку додати ще ароматних трав і спецій, часнику, зелені, буде просто відмінно.

Коржики з гарбузом обожнює вся моя сім'я: тонке диво з гарбузом, простий рецепт

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар