Найтонші коржі на заварному тісті з гарбузом, це не тільки просто і швидко, але і дуже смачно, корисно та ароматно.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кип’яток, 200 мл;
- борошно, 350 г;
- сіль;
- олія соняшникова, 3 – 4 ст.л;
- гарбуз, 350 г;
- цибуля, 1 шт;
- сіль, перець, вершкове масло.
Процес приготування коржів з гарбузом
У кип’ятку розчиняємо сіль і всипаємо частинами просіяне борошно, добре вимішуємо лопаткою, а коли охолоне, руками.
Накриваємо тісто та залишаємо на 20 хвилин.
Цибулю кубиком обсмажуємо в олії потім додаємо тертий на великій тертці гарбуз, перемішуємо і тушкуємо.
Солимо і перчимо на смак, готуємо в цілому 15-20 хвилин. Остуджуємо.
Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і ділимо його на порційні шматочки, щоби з кожного зробити чебурек.
Розкачуємо шматочки в тонкий коржик, на один бік кладемо гарбузову начинку, накриваємо другою, защипуємо краї.
Обсмажуємо на сковороді у невеликій кількості олії. Складаємо стопочкою, змащуючи вершковим маслом.
Чебуреки з гарбузом виходять дуже смачними, соковитими, а якщо в начинку додати ще ароматних трав і спецій, часнику, зелені, буде просто відмінно.