Коржі з овочами на сковороді

Коржі з овочами на сковороді рецепт приготування Коржі

Простий і оригінальний рецепт турецьких коржів з овочами порадує вас і ваших близьких своїм незвичайним і яскравим зовнішнім виглядом і чудовим смаком. Коржики з овочами готуються на дріжджовому тісті шляхом смаження на сковороді. Замість запропонованих овочів ви можете спробувати використовувати і інші. Таке частування стане відмінною закускою на вашому столі!

Інгредієнти

  • Морква – 1 шт.
  • Зелена цибуля – 50 г
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Пшеничне борошно – 900 г
  • Молоко – 500 мл
  • Вода – 350 мл
  • Сіль – 1,5 ч. Л.
  • Дріжджі – 10 г
  • Оливкова олія за смаком

Як приготувати коржі з овочами на сковороді

Наріжте всі овочі невеликими кубиками і змішайте. Посоліть, додайте дріжджі, тепле молоко і воду, перемішайте.

Всипте половину борошна і акуратно перемішайте. Потім, додаючи борошно, що залишилося, замісіть тісто. Додайте оливкову олію за смаком. Накрийте тісто і дайте настоятися, щоб воно піднялося.

Присипте борошном робочу поверхню, викладіть на неї тісто, додайте трохи борошна. Розділіть тісто на 8 рівних частин.

Присипаючи кожну частину борошном, сформуйте спочатку коржі, а потім розкачайте їх в млинці.

Обсмажуйте коржі з двох сторін на середньому вогні до готовності.

Готові коржі покладіть для подачі на стіл один на одного, змащуючи кожен оливковою олією.

Родзинка турецьких коржів полягає в тому, що нарізані овочі додаються прямо в тісто, що робить зовнішній вигляд страви святковим і незвичайним. Жоден гість не встоїть перед такою симпатичною закускою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь