Капуста з м’ясом по-селянськи: смачна вечеря

Капуста з м'ясом по-селянськи, рецепт приготування Другі страви з капусти

Капуста з м’ясом по-селянськи – це смачна самостійна страва, яка ще й з картопляним пюре чудово поєднується. Сьогодні ми приготуємо просту страву, яка сподобається багатьом – тушковану капусту з м’ясом по-селянськи в духовці. Додамо в рецепт також гриби, можна використовувати печериці або гливи. Будь-які лісові гриби.

Перед тим як відправимо все в духовку, інгредієнти добре обсмажимо, так вийде набагато смачніше і апетитніше. Подавати до столу готову капусту можна з картоплею пюре, макаронами, рисом.

Інгредієнти

  • Капуста – 250 г
  • Свинина – 200 г
  • Печериці – 200 г
  • Вода – 150 мл
  • Сіль, перець – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Олія – 2 ст.л.

Капуста з м’ясом по-селянськи: як приготувати в духовці

Після необхідно включити і прогріти духовку, встановити температуру 180 градусів. Капусту нашаткувати тонкими смужками.

Печериці сполоснути і просушити, нарізати великими шматочками. Свинину прополоскати і просушити, нарізати великими шматочками.

Сковороду розігріти, влити рослинну олію, перекласти капусту, м’ясо і гриби. Смажити на високому вогні 3-4 хвилини.

Перекласти всі інгредієнти у термостійку форму, додати лавровий лист, гарячу воду, сіль, перець і спеції за смаком. Прикрити форму фольгою і відправити в духовку. Готувати капусту з м’ясом по-селянськи в духовці 45-50 хвилин.

Через деякий час зняти пробу, відрегулювати смак і подавати до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар