Салат дуже простий в приготуванні в його склад не входять дорогі інгредієнти, а хто живе в селі той використовує продукти, які сам виростив.
Показую процес приготування
Нарізати 2 середні цибулини – півкільцями, можна використовувати білого кольору, але мені більше подобається фіолетового, так як вона менш гостра.
У миску додати 1,5 столової ложки холодної води і 1 столову ложку 9% оцту, більше нічого, перемішуємо і прибираємо на 1 годину маринуватися, якщо трохи більше часу пройде – нічого страшного.
Поки маринується цибуля, відварити 6 штук моркви середнього розміру і свинину (я використовувала вирізку) для салату нам у відварному вигляді знадобиться 450 гр., з куркою цей салат буде іншим за смаком.
Свинину розділяємо руками на волокна і перекладаємо в глибоку миску
Моркву очищаємо і нарізаємо брусочками, теж відправляємо в миску до м’яса
Вичавлюємо зайву рідину з цибулі і перекладаємо до решти інгредієнтів.
Додаємо трохи солі, чорного перцю за смаком і майонез, акуратно перемішуємо і подаємо на стіл.