Фарширований перець без труднощів

Фарширований перець

Перець готується дуже просто і досить не звичним методом. Виходить красивим і смачним. Такий перець можна навіть до святкового столу поставити, гості будуть в захваті.

Необхідні продукти

  • 3 курячі стегенця
  • 5 штук солодкого перцю
  • зелена цибуля
  • перець, сіль, базилік за смаком
  • 150 грам сиру
  • 3 столові ложки майонезу
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику

У стегенець видаляємо шкірку і відокремлюємо м’ясо від кістки. Нарізаємо його невеликими шматочками. Додаємо до нього перець, сіль і базилік. Подрібнюємо цибулю і часник, додаємо до м’яса.

У помідора видаляємо серцевину і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо до м’яса. Туди ж кладемо подрібнену зелену цибулю. У масу додаємо майонез і все перемішуємо.

Перець розрізаємо на 2 половини і видаляємо насіння, а потім солимо. Укладаємо його щільно в форму для випічки і начиняємо приготованою масою.

Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо протягом 40-60 хвилин.

Сир натираємо на дрібній тертці. За 5 хвилин до закінчення готовності присипаємо ним перець, а потім знову ставимо в духовку. Через відведений час подаємо до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар