Фарширований болгарський перець по-новому

Фарширований болгарський перець - рецепт приготування Фарширований перець

Я багато бачила рецептів фаршированого перцю і як тільки його не готувала. Перець в моїй родині просто обожнюють і зовсім недавно я знайшла ось такий. Трохи змінила його під себе і смаки своїх близьких, а тепер вирішила поділитися з вами. Думаю, перець в такому вигляді вам теж припаде до смаку.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм болгарського перцю
  • 500 грам свинячого фаршу
  • 100 грам сирого рису
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 3 помідори
  • 1 чайна ложка паприки
  • соняшникова олія
  • сіль, перець за смаком

Процес приготування фаршированого перцю

У сковороду наливаємо олію і нагріваємо. Кладемо в неї фарш і обсмажуємо до тих пір, поки він не змінить колір. потім солимо і перчимо до смаку, додаємо паприку і перемішуємо.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо в іншу сковороду, наливаємо олію і обсмажуємо її до золотистого кольору.

Помідор натираємо на тертці, додаємо до нього часник, пропущений через прес.

До рум’яної цибулі додаємо помідори, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин. Потім додаємо масу до фаршу.

Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді і додаємо до фаршу з овочами, перемішуємо.

Болгарський перець промиваємо, відрізаємо верхню кришку і видаляємо насіння.

Приготованою начинкою фаршируємо перець і перекладаємо в форму. Накриваємо кожен перець кришкою, а на дно форми наливаємо трохи води. Ставимо його в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин, а потім дістаємо і змащуємо олією.

Знову відправляємо перець в духовку і запікаємо ще 40 хвилин. Через відведений час перець готовий, можна подавати до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар