Ділюся рецептом святкової закуски – крабовими паличками, фаршированими рибними консервами та рисом.
Така страва буде дуже до речі на святковому столі. Ця закуска неодмінно приверне загальну увагу своїм апетитним і яскравим видом. Якщо ж додати зовсім небагато зелені, то це додасть страві особливий шик. Готуйте і діліться враженнями!
Інгредієнти
- Палички крабові – 240 г
- Сайра в олії – 250 г
- Рис – 1,5 ст. л.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Перець чорний мелений – 1 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
Як приготувати фаршировані крабові палички
Рис ретельно промити до повного видалення каламуті. Перекласти в киплячу підсолену воду і відварити до м’якості, а потім викласти на друшляк і дати стекти рідини.
Рибні консерви, у мене сайра, розім’яти виделкою разом з маслом.
Зелену цибулю вимити в проточній холодній воді, обсушити серветкою і нарізати тонкими кільцями.
З’єднати всі підготовлені інгредієнти, поперчити і посолити за смаком.
Начинку добре перемішати. Крабові палички акуратно розгорнути.
Викласти тонкий шар начинки на крабові палички, не доходячи на 1 см до кінця з червоною смужкою.
Обережно згорнути пластину з начинкою в рулетик, починаючи згортання з нефарбованого кінця. Так проробити з усіма паличками.
Подати палички охолодженими. При сервіровці можна прикрасити їх зеленню. Смачного!