Фаршировані крабові палички з консервами та рисом

Фаршировані крабові палички - відмінний рецепт Холодні закуски

Ділюся рецептом святкової закуски – крабовими паличками, фаршированими рибними консервами та рисом.

Така страва буде дуже до речі на святковому столі. Ця закуска неодмінно приверне загальну увагу своїм апетитним і яскравим видом. Якщо ж додати зовсім небагато зелені, то це додасть страві особливий шик. Готуйте і діліться враженнями!

Інгредієнти

  • Палички крабові – 240 г
  • Сайра в олії – 250 г
  • Рис – 1,5 ст. л.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Як приготувати фаршировані крабові палички

Рис ретельно промити до повного видалення каламуті. Перекласти в киплячу підсолену воду і відварити до м’якості, а потім викласти на друшляк і дати стекти рідини.

Рибні консерви, у мене сайра, розім’яти виделкою разом з маслом.

Зелену цибулю вимити в проточній холодній воді, обсушити серветкою і нарізати тонкими кільцями.

З’єднати всі підготовлені інгредієнти, поперчити і посолити за смаком.

Начинку добре перемішати. Крабові палички акуратно розгорнути.

Викласти тонкий шар начинки на крабові палички, не доходячи на 1 см до кінця з червоною смужкою.

Обережно згорнути пластину з начинкою в рулетик, починаючи згортання з нефарбованого кінця. Так проробити з усіма паличками.

Подати палички охолодженими. При сервіровці можна прикрасити їх зеленню. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар