Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте повітряне, ніжне і надзвичайно смачне печиво. Приготування не займе багато часу і все досить легко. З ним впорається навіть дитина. Секретний інгредієнт – майонез, завдяки якому печиво вийдуть вологими і ніжними.
Щоб приготувати печиво візьміть такі інгредієнти:
- 200 г майонезу;
- 200 г маргарину;
- одна щіпка ваніліну;
- один стакан цукру;
- трохи цукру для посипання випічки;
- на круте тісто – борошно.
Покроковий процес приготування печива
В першу чергу розтоплюємо маргарин і охолоджуємо.
У майонез всипаємо цукор і збиваємо. Після вливаємо маргарин і всипаємо ванілін. Розмішуємо добре.
Борошно всипаємо порціями і після кожного додавання вимішуємо. Тісто має вийде крутим.
Включаємо духовку для розігріву на 200 °.
Тісто розкачуємо в прямокутної форми пласт і звертаємо його в рулетик. Притискаємо руками і ріжемо на порційні шматки.
Кожну заготовку обвалюємо в цукрі і викладаємо в деко, на який перед цим кладемо пекарській папір.
Розміщуємо печиво в духовку приблизно на 25 хвилин.