Дуже смачненьке печива на майонезі

Дуже смачненьке печива на майонезі, рецепт приготування Печиво

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте повітряне, ніжне і надзвичайно смачне печиво. Приготування не займе багато часу і все досить легко. З ним впорається навіть дитина. Секретний інгредієнт – майонез, завдяки якому печиво вийдуть вологими і ніжними.

Щоб приготувати печиво візьміть такі інгредієнти:

  • 200 г майонезу;
  • 200 г маргарину;
  • одна щіпка ваніліну;
  • один стакан цукру;
  • трохи цукру для посипання випічки;
  • на круте тісто – борошно.

Покроковий процес приготування печива

В першу чергу розтоплюємо маргарин і охолоджуємо.

У майонез всипаємо цукор і збиваємо. Після вливаємо маргарин і всипаємо ванілін. Розмішуємо добре.

Борошно всипаємо порціями і після кожного додавання вимішуємо. Тісто має вийде крутим.

Включаємо духовку для розігріву на 200 °.

Тісто розкачуємо в прямокутної форми пласт і звертаємо його в рулетик. Притискаємо руками і ріжемо на порційні шматки.

Кожну заготовку обвалюємо в цукрі і викладаємо в деко, на який перед цим кладемо пекарській папір.

Розміщуємо печиво в духовку приблизно на 25 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар