Дуже смачна страва з кабачків до вечері

Страва з кабачків - рецепт приготування Другі страви на кожен день

Приголомшлива страва на обід або вечерю. Приготувати її можна зі свіжих або заморожених кабачків. Виходить вона дуже смачною, соковитою і досить ситною.

Необхідні продукти

  • 2 кабачка
  • 250 грам м’яса
  • 50 грам цибулі
  • 60 грам вареного рису
  • 40 мілілітрів вершків
  • пучок зелені
  • твердий сир
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування страви з кабачків

М’ясо нарізаємо маленькими шматочками. Перекладаємо в невелику миску.

Цибулю чистимо і нарізаємо кубиком, подрібнюємо зелень. Підготовлені продукти додаємо до м’яса. Туди ж кладемо рис, все солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Потім вливаємо вершки і знову перемішуємо.

У кабачків видаляємо шкірку і серцевину, а потім перекладаємо в форму для випічки. Наповнюємо їх приготованою начинкою.

Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35 хвилин. Потім дістаємо, присипаємо сиром і відправляємо в духовку ще на 5-10 хвилин.

Готову страву подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар