Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м’ясною начинкою

Пиріжки

Пиріжки з м’ясною начинкою, в яку додається багато зелені та зеленої цибулі, виходять м’якими, пишними. Готування не триває багато часу.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • сіль, кип’яток;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • фарш, 800 г;
  • цибуля, сіль, перець, спеції, зелень та зелена цибуля;
  • вершкове масло, 60 г;
  • сметана, 2 ст.л.

Процес приготування пиріжків з м’ясною начинкою

Просіюємо борошно і вимішуємо з сіллю та невеликою кількістю кип’ятку. Вимішуємо масу лопаткою, а коли охолоне, місимо руками м’яке тісто.

Вливаємо в нього олію, вимішуємо, накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.

Фарш будь-який, змішуємо з дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою звичайною цибулею за смаком, сіллю, перцем і спеціями. Добре перемішуємо.

Порада: якщо фарш зовсім тугий, влийте трохи холодної води і добре вимісити до однорідності.

Тісто ділимо на 5 частин.

Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою

Розкачуємо в тонкі пласти, кладемо начинку і защипуємо по колу, перетворюємо на коржик.

Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою

Обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.

Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою

Викладаємо на лист, зверху на кожен коржик кладемо шматочок вершкового масла і випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.

Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою

Сметану змішуємо з кропом і часником, робимо соус, який і подаємо з цими м’ясними пиріжками. Вони виходять дуже соковитими, пропеченими, м’якими.

Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар