Такими сирниками з рум’яною скоринкою ви з легкістю розбавите своє повсякденне меню. Вони ароматні, ніжні, ситні і дуже смачні. Ідеально поєднуються такі коржі зі сметаною. Подайте таку смакоту на обід або вечерю і спостерігайте як ваші дітки наминають їх за обидві щоки. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
- 100 гр домашнього сиру
- 30 гр твердого сиру
- 1 жовток
- 4 гілочки кропу
- половина чайної ложки сухого часнику
- 1 столова ложка борошна
- 1 столова ложка рослинної олії
- сіль і чорний мелений перець за смаком
Покроковий процес приготування сирників
В першу чергу в окрему ємність відправляємо домашній сир і твердий сир, попередньо натертий на дрібній фракції терки.
Після чого додаємо жовток і дрібно нарізану зелень. Потім солимо і перчимо до смаку. Також сипем сухий часник і буквально ложку борошна. Добре все перемішуємо.
Потім формуємо невеликі коржі.
Тепер розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї заготовки обжарюватися з двох боків до рум’яного кольору. За 3-4 хвилини у вас піде на одну сторону.
Подаємо до столу теплими.