Домашній торт «Насолода»

Домашній торт «Насолода» - рецепт Швидкі торти

Хочете рецепт швидкого десерту, який чудово буде виглядати не тільки під час вечірнього чаювання, але і на святковому столі?

Ділюся від щирого серця своїм коханим варіантом смаколика. Прості інгредієнти, мінімум часу, море смаку – це все домашній торт «Насолода». Ніжний, апетитний і нереально смачний тортик припаде до душі кожному, хто спробує хоч шматочок. Найголовніше для будь-якої господині: десерт дуже простий, готується на швидку руку. І, увага: духовку включати не потрібно: торт у нас без випічки!

Необхідні інгредієнти:

  • 600 грам 20% сметани;
  • 520 грам згущеного молока вареного;
  • 25 грам желатину;
  • 150 мілілітрів кип’яченої гарячої води;
  • 30 грам смаженого арахісу;
  • 400 грам шоколадного печива;
  • 200 грам вершкового масла
  • шоколад.

Як приготувати домашній торт «Насолода»

Перетворюємо печиво в крихту за допомогою качалки.

Порада. Я використовую печиво «До кави», ви беріть будь-яке, на свій смак.

Пересипаємо їх в миску, додаємо розтоплене вершкове масло і добре все перемішуємо.

Над тарілкою ставимо кондитерське кільце, акуратно висипаємо крихти і вирівнюємо по всій поверхні.

Желатин заливаємо кип’ятком, розмішати і відставити убік.

У миску викладаємо сметану, додаємо варене згущене молоко і збиваємо міксером пару хвилин на середніх оборотах.

Очищаємо і подрібнюємо смажений арахіс, додаємо його в сметану, збиваємо 2-3 хвилини.

Потім додаємо в сметану остиглий желатин і перемішуємо міксером.

Виливаємо суміш на корж з крихт і розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на 1 годину.

Прибираємо кільце і прикрашаємо торт шоколадом.

Порада. Шматочки шоколаду розтопіть в мікрохвильовці і нанесіть візерунок на торт за допомогою кулінарного мішечка.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар