Хочете рецепт швидкого десерту, який чудово буде виглядати не тільки під час вечірнього чаювання, але і на святковому столі?
Ділюся від щирого серця своїм коханим варіантом смаколика. Прості інгредієнти, мінімум часу, море смаку – це все домашній торт «Насолода». Ніжний, апетитний і нереально смачний тортик припаде до душі кожному, хто спробує хоч шматочок. Найголовніше для будь-якої господині: десерт дуже простий, готується на швидку руку. І, увага: духовку включати не потрібно: торт у нас без випічки!
Необхідні інгредієнти:
- 600 грам 20% сметани;
- 520 грам згущеного молока вареного;
- 25 грам желатину;
- 150 мілілітрів кип’яченої гарячої води;
- 30 грам смаженого арахісу;
- 400 грам шоколадного печива;
- 200 грам вершкового масла
- шоколад.
Як приготувати домашній торт «Насолода»
Перетворюємо печиво в крихту за допомогою качалки.
Порада. Я використовую печиво «До кави», ви беріть будь-яке, на свій смак.
Пересипаємо їх в миску, додаємо розтоплене вершкове масло і добре все перемішуємо.
Над тарілкою ставимо кондитерське кільце, акуратно висипаємо крихти і вирівнюємо по всій поверхні.
Желатин заливаємо кип’ятком, розмішати і відставити убік.
У миску викладаємо сметану, додаємо варене згущене молоко і збиваємо міксером пару хвилин на середніх оборотах.
Очищаємо і подрібнюємо смажений арахіс, додаємо його в сметану, збиваємо 2-3 хвилини.
Потім додаємо в сметану остиглий желатин і перемішуємо міксером.
Виливаємо суміш на корж з крихт і розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на 1 годину.
Прибираємо кільце і прикрашаємо торт шоколадом.
Порада. Шматочки шоколаду розтопіть в мікрохвильовці і нанесіть візерунок на торт за допомогою кулінарного мішечка.