Такі м’які і ніжні сирники у вас вийдуть тоді, коли ви зробите їх точно за моїм рецептом. Суть методу в тому, що я додаю манну крупу і сирники виходять дуже ніжними, щільними, що допомагає їм не розпадатися при смаженні.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- сир жирний, 540 г;
- манна крупа, 2 ст.л;
- борошно, 1 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- цукор, 1.5 ст.л;
- ванілін за смаком;
- сіль;
- олія соняшникова, 3 – 4 ст.л;
- масло вершкове, 20 г.
Процес приготування сирників
Сир солимо, змішуємо з яйцем і цукром, на смак ваніліном. Перемішуємо до однорідності.
Порада: цукру додаємо трохи, щоб сирники під час обсмажування не стали розтікатися.
Додаємо манну крупу і борошно, вимішуємо і залишаємо на 10 – 15 хвилин.
Вимішуємо трохи тісто і ділимо його на невеликі, порційні шматочки. Я скачую ковбаску і потім розрізаю її на порції, з кожної формую сирник.
Обвалюємо сирники в борошні.
Розігріваємо олію і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної.
У тісто ви можете покласти шматочки сухофруктів і подавати з медом, варенням або джемом, якщо любите солодке.