Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Другі страви з капусти

Один з найпростіших і швидких в приготуванні перекусів, з мінімального набору продуктів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста молода, 250 г;
  • яйця, 3 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • борошно, 100 г;
  • сир, 70 г;
  • сіль, перець, зелень, соняшникова олія.

Процес приготування

Шаткуємо капусту, цибулю дрібно ріжемо, змішуємо, додаємо яйця.

Сир тремо на дрібній тертці і змішуємо з капустою. Додаємо борошно, сіль і перець, перемішуємо.

Сковороду змащуємо олією, викладаємо масу, розрівнюємо, накриваємо кришкою і обсмажуємо на невеликому вогні протягом 15 – 20 хвилин.

За допомогою тарілки перевертаємо на інший бік і обсмажуємо ще протягом 10 хвилин.

Подаємо цю просту страву зі сметанним соусом: сметану змішуємо з нарізаною свіжою зеленню і часником, з салатами зі свіжих овочів.

Також ви можете додати в страву трохи шинки, грудинки, обсмажених шампіньйонів, солодкий перець.

Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь