Якщо у вас поганий настрій, ви шукаєте нових вражень і вам не вистачає енергії, то пора заглянути на кухню і зробити цей рецепт! Він точно переможе вашу депресію і подарує ударну дозу щастя!
Тільки будьте обережні, на ці ласощі можна підсісти, і вам захочеться їсти їх кожен день. А зуби все ж берегти треба. Але все одно прочитайте про те, як приготувати десерт “Іриска з шоколадом”. Робиться він просто, вам лише потрібно дочекатися, коли маса застигне. Подавайте десерт до столу, поламавши його на шматочки.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 200 Грам
- Цукор коричневий – 180 Грам
- Крекери – 10-12 Штук
- Шоколадні краплі або кульки – 300 Грам
- Молочний шоколад, пачка – 100 Грам
- Ванільний екстракт – 0,5 Чайних ложки
- Сіль – 0,25 Чайних ложки
- Посипання і кокосова стружка – За смаком
Кількість порцій: 8
Як приготувати десерт “Іриска з шоколадом”
1. Спочатку зробіть ірис. У глибокій сковороді розігрійте цукор, ванільний екстракт, сіль і масло. Варіть суміш близько 13 хвилин до карамельного кольору, постійно помішуючи.
2. Тепер в прямокутну форму викладіть крекери. Залийте їх ірискою.
3. Далі посипте масу шоколадними краплями. Через 2 хвилини розподіліть шоколад шматочками.
4. Прикрасьте десерт посипкою. Залиште його в холодильнику до повного застигання, а потім насолоджуйтеся!