Десерт “Іриска з шоколадом”

Іриска з шоколадом - рецепт десерту Іриски

Якщо у вас поганий настрій, ви шукаєте нових вражень і вам не вистачає енергії, то пора заглянути на кухню і зробити цей рецепт! Він точно переможе вашу депресію і подарує ударну дозу щастя!

Тільки будьте обережні, на ці ласощі можна підсісти, і вам захочеться їсти їх кожен день. А зуби все ж берегти треба. Але все одно прочитайте про те, як приготувати десерт “Іриска з шоколадом”. Робиться він просто, вам лише потрібно дочекатися, коли маса застигне. Подавайте десерт до столу, поламавши його на шматочки.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 200 Грам
  • Цукор коричневий – 180 Грам
  • Крекери – 10-12 Штук
  • Шоколадні краплі або кульки – 300 Грам
  • Молочний шоколад, пачка – 100 Грам
  • Ванільний екстракт – 0,5 Чайних ложки
  • Сіль – 0,25 Чайних ложки
  • Посипання і кокосова стружка – За смаком

Кількість порцій: 8

Як приготувати десерт “Іриска з шоколадом”

1. Спочатку зробіть ірис. У глибокій сковороді розігрійте цукор, ванільний екстракт, сіль і масло. Варіть суміш близько 13 хвилин до карамельного кольору, постійно помішуючи.

2. Тепер в прямокутну форму викладіть крекери. Залийте їх ірискою.

Десерт "Іриска з шоколадом"

3. Далі посипте масу шоколадними краплями. Через 2 хвилини розподіліть шоколад шматочками.

4. Прикрасьте десерт посипкою. Залиште його в холодильнику до повного застигання, а потім насолоджуйтеся!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар