Салат “Мімоза”. Смачний салат із крабовими паличками

Салати з морепродуктами

Класичний рецепт цього салату все готують із консервованою рибою. Я пропоную вам скористатися нововведенням і зробити салат з крабовими паличками.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • крабові палички, 200 г;
  • картопля, 400 г;
  • морква, 150 г;
  • яйця, 5 прим;
  • сир, 20 г;
  • майонез, сіль.

Процес приготування салату Мімоза

Яйця, моркву та картоплю відварюємо, остуджуємо.

Салатик формуватиме в кільці, щоб страва виглядала акуратно, апетитно та красиво, по-святковому.

Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.

Порада: у класичному рецепті до складу салату йде цибуля, тому ви можете додати шар із звичайної цибулі або зеленої із зеленню. Тоді салат виходить легким і свіжішим, ароматнішим.

  • Перший шар – терта на великій тертці картопля.
  • Другий шар – крабові палички.
  • Третій шар – терті білки.
  • Четвертий шар – терта морква.
  • П’ятий шар – повторюємо всі шари ще раз.

Верх салату посипаємо тертим сиром і зверху тертий на дрібній тертці жовток.

Накриваємо кільце плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин настоюватися та охолоджуватися.

Прибираємо плівку та кільце, верх салату ще прикрашаємо бутончиками з крабових паличок та гілочками зелені. Подаємо таку ніжну та повітряну розкіш до святкового столу. Салат точно сподобається всім вашим гостям.

Салат "Мімоза". Смачний салат із крабовими паличками

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар