Це просто приголомшливий салатик. Зовні і за складом компонентів він дуже схожий на олів’є. Тільки замість ковбаси або м’яса ми пропонуємо додати крабові палички. Салат вийде більш ніжним і легким, вам обов’язково потрібно спробувати.
Необхідні продукти
- 250 грам крабових паличок
- 200 грам картоплі
- 200 грам консервованого горошку
- 200 грам консервованих огірків
- 3 курячих яйця
- 2 столові ложки кропу
- сіль, перець за смаком
- майонез
Покроковий приготування приготування салату «Крабовий олів’є»
Картоплю відварюємо в мундирах, очищаємо і нарізаємо кубиком. Перекладаємо в глибоку миску.
Консервовані огірки нарізаємо кубиком, відправляємо в миску до картоплі.
Яйця відварюємо круто і охолоджуємо. Очищаємо їх від шкаралупи, а потім нарізаємо невеликими шматочками.
Крабові палички нарізаємо скибочками по 1-1,5 см. Крабові палички і яйця відправляємо до решти продуктів.
Подрібнюємо промитий і обсушену свіжий кріп, кладемо в салатник. Туди ж кладемо консервований зелений горошок, додаємо сіль і перець за смаком. Салат заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо до столу.