Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

Салати з морепродуктами

Одного разу на ювілеї тітки мене дуже зацікавив своїм особливим смаком один салат. Назва салату – «Життя в рожевому кольорі». Не спробувати новинку запропоновану улюбленою тітонькою я не могла.

Перед тим, як покласти мені його в тарілку тітка сказала: «ніколи не вгадаєш склад». Коли я спробувала салат відразу визначилася – основа салату підкопчена форель! Яке було моє здивування, коли виявилося, що замість дорогої форелі в салат були додані звичайнісінькі крабові палички.

Нижче в статті я розповім, що ж придумала моя тітка, щоб перетворити крабові палички в дорогу червону рибу. Цей салат тепер для мене фаворит!

Необхідні продукти:

  • Крабові палички – 150 г
  • Морква відварна – 1 шт
  • Твердий сир – 150 г
  • Буряк відварений – 1 шт
  • Копчена курка – 150 г
  • Майонез
  • Сіль за смаком
  • Виноград за смаком

Як приготувати салат «Життя в рожевому кольорі»

1. Висипаю в салатник крабові палички.

Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

2. Додаю до них відварену моркву.

Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

3. Слідом висипаю до них твердий сир. Всі інгредієнти ріжу дрібними кубиками.

Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

4. Далі додаю варений буряк.

Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

5. І в завершенні в салат відправляється копчена куряча грудка. Так Так! У цьому салаті прекрасно уживаються крабові палички і курка. Морський «аромат» крабових паличок в тандемі з «копченою» курячою грудки створюють в салаті абсолютне відчуття присутності дорогої якісної риби.

Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

Салат заправляю майонезом. За бажанням його можна прикрасити половинками винограду. Салат прекрасний за смаком, як з виноградом, так і без нього.

Цей салат готую з крабових паличок, а гості думають, що він з дорогою форелі. Ділюся «хитрістю»

Поки ще жоден мій гість не здогадався, що в салат не форель! Щоразу для мене це так забавно, тому що одного разу, я теж ніяк не могла розкусити «секрет» тітоньки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар