Закуска готується буквально за 10 хвилин. Вона прекрасно підійде до м’яса і особливо до шашликів. Огірочки виходять ароматні з приємною пікантною ноткою кропу і часнику. Швидкі малосольні огірочки точно припадуть вам до смаку і стануть відмінним доповненням у вашому повсякденному меню.
Необхідні продукти
- 600 грам огірків
- 1 чайна ложка солі
- 1 столова ложка цукру
- 30 грам кропу
- 1 столова ложка яблучного оцту
- 4-5 зубчиків часнику
Поетапний процес приготування закуски
Огірки промиваємо та нарізаємо тонкими довгими брусочками. Перекладаємо їх в глибоку миску.
Кріп промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо до огірків.
Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо дрібними кубиками, перекладаємо в миску до решти продуктів.
Огірки солимо, додаємо цукор і оцет. Все добре перемішуємо.
Отриману ємність накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин. А потім подаємо до столу.