Часто готую. Ароматне, хрумке печиво із зовсім недорогих продуктів

Печиво

Простий рецепт самого швидкого і смачного печива, яке готується з невеликого набору продуктів. Рецепт тіста можна взяти за основу та додати до нього різні добавки. Наприклад, шматочки сухофруктів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 100 г;
  • сіль, дрібка;
  • олія соняшникова, 4 ст.л;
  • вода холодна 2 ст.л;
  • цедра половини лимона;
  • розпушувач, 1 пакетик;
  • борошно, 130 г;
  • манна крупа, 200 г.

Процес приготування печива

Яйце перетираємо з сіллю та цукром, олією.

У масу додаємо розпушувач, борошно та манну крупу, цедру лимона.

Тісто у вас буде дуже густе та дуже липке, це так і має бути. Накриваємо ємність з тістом і залишаємо на 20 хвилин, щоб манна крупа добре набухла.

Стіл присипаємо борошном і викладаємо тісто. Руки опускаємо в борошно, обминаємо тісто, ділимо на 5 частин і кожну скачуємо в ковбаски.

Ріжемо на порційні шматочки і викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Присипаємо цукром, можна його змішати з корицею чи цедрою, ваніліном.

Розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо від 15 до 20 хвилин до золотистого кольору.

Ароматне, ніжне, з яскравим, цитрусовим смаком печиво відмінно підходить до чаю і какао.

Часто готую. Ароматне, хрумке печиво із зовсім недорогих продуктів

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар