Беру 2 яйця і чверть капустини і готую смачну страву

Другі страви з капусти

Страва добра тим, що кількість продуктів ви можете брати на свій смак, та й набір інгредієнтів найпростіший і мінімальний.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста – близько 400 г;
  • цибуля зелена – невеликий пучок;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль;
  • борошно – 3 ст.л;
  • олія соняшникова.

Процес приготування

Капусту дрібно шаткуємо, солимо і мнемо руками, щоб вона добре пустила сік.

Січемо зелену цибулю. Якщо немає зеленої, беремо ріпчасту і ріжемо дрібними кубиками.

Змішуємо капусту і цибулю, солимо і перчимо до смаку, вбиваємо яйця і перемішуємо до однорідності. Всипаємо борошно і вимішуємо.

Порада: маса повинна бути густою, якщо 2 ложок борошна мало, тоді додайте ще, поки маса не стане густою, не стане розтікатися.

Розігріваємо невелику кількість олії в сковороді, викладаємо капустяну масу і розрівнюємо.

Смажимо під кришкою на невеликому вогні з одного боку, потім за допомогою тарілки, перевертаємо на інший бік і обсмажуємо до рум’яності.

Гарячий капустяний пиріг подаємо зі сметаною або соусом зі сметани, часнику і кропу. Виходить дуже смачно.

Капусту можна просто натерти на грубій терці і тоді виходить дрібна маса, яка добре прожарюється.

Беру 2 яйця і чверть капустини і готую смачну страву

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь