Апетитні кабачки по-корейськи

Кабачки по-корейськи - рецепт приготування Холодні закуски

Кабачки по-корейськи – приголомшлива закуска до м’яса і не тільки. Вони прості в приготуванні, але дуже смачні. Кабачки сподобаються всім, особливо тим, хто любить цей овоч. Особливо смачними виходять з молодих кабачків, які можна придбати на початку сезону.

Необхідні продукти

  • 500 грам кабачків
  • 150 г моркви
  • 150 грам болгарського перцю
  • 1 цибулина
  • 50 грам базиліка
  • 50 грам петрушки
  • 10 грам кунжутного насіння

Для заправки

  • 3 зубчики часнику
  • 1 столова ложка приправи для моркви по-корейськи
  • 1 столова ложка цукру
  • пів чайної ложки солі
  • пів чайної ложки коріандру
  • дрібка червоного перцю
  • дрібка чорного перцю
  • 1 столова ложка оцту 9%
  • 5 столових ложок соняшникової олії
  • 1 столова ложка соєвого соусу

Процес приготування кабачків по-корейськи

Кабачок натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Точно також натираємо моркву і перекладаємо овочі в миску.

Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо дуже тонкою соломкою, додаємо до інших овочів.

Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і кладемо на розпечену пательню. Обсмажуємо до рум’яного стану, перекладаємо на тарілку.

Подрібнюємо часник. До овочів в миску додаємо всі приготовані спеції, смажену цибулю, нарізаємо часник і вливаємо розпечене масло, перемішуємо.

У масу додаємо оцет, соєвий соус і знову перемішуємо.

Великими шматочками нарізаємо зелень і додаємо до овочів, перемішуємо. У такому вигляді салат залишаємо при кімнатній температурі на 2 години. При подачі присипаємо його кунжутом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар