3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Холодні закуски

Фаршировані яйця – універсальна страва, яка підійде як для перекусу в будній день, так і для святкового столу. Пропоную відійти від класичного рецепту і приготувати асорті з трьох апетитних начинок на будь-який смак.

Рибна начинка

3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Інгредієнти:

  • рибні консерви – банка;
  • майонез – 70 г;
  • свіжа зелень – кілька гілочок;
  • спеції – за смаком.

Розтовчіть жовтки за допомогою виделки. Додайте майонез, будь-яку консервовану рибу і спеції. Ретельно перемішайте продукти і нафаршируйте яйця. Прикрасьте страву свіжою зеленню.

Начинка з шинки і сиру

3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Інгредієнти:

  • шинка – 70 г;
  • твердий сир – 30 г;
  • майонез – 1 ст. ложка;
  • спеції – за смаком.

Шинку наріжте соломкою, сир і яєчний жовток натріть на тертці. Перекладіть продукти в один посуд, додайте майонез і спеції. Перемішайте і розкладіть начинку в яйця. Страву подавайте охолодженою.

Начинка зі свіжими огірками

3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Інгредієнти:

  • свіжі огірки – 2 шт .;
  • часник – 2 зубчики;
  • натуральний йогурт – 1 ст. ложка;
  • спеції – за смаком.

Натріть на грубій терці яєчний жовток і часник. Один огірок наріжте невеликими кубиками. Перемішайте складові зі спеціями і натуральним йогуртом. Наповніть кожне яйце і приберіть страву в холодильник на 5-10 хвилин. Перед подачею прикрасьте свіжими огірками. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар