Знала б раніше, купила б манки побільше. Швидкий сніданок за недорого

Млинці з манки - рецепт приготування Другі страви

Манна каша – це універсальний продукт, з яким можна варити не тільки каші. Пропонуємо смачний рецепт з ковбасою, сиром і зеленню.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • манна крупа – 1 ст.л;
  • яйця – 2 шт;
  • сир і ковбаса по 50 г;
  • зелень спеції, сіль і перець;
  • молоко – 2 ст.л.

Процес приготування

Ковбасу беремо будь-яку – варену, сосиски, копчену або навіть беремо шинку. Ріжемо тонкою соломкою. Сир тремо на грубій терці.

Зелень беріть в такій кількості, яка вам подобається і будь-яку дрібно січемо.

Яйця змішуємо з молоком і зеленню, додаємо сир тертий, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо.

Додаємо соломку ковбаси, манну крупу, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин, щоб манка розбухла.

Порада: ковбасу ви також можете натерти на грубій терці, а якщо не любите так дрібно – тоді просто ріжемо соломкою.

Змащуємо сковороду рослинною олією і викладаємо масу – трохи, рівномірно розподіляємо масу по дну, обсмажуємо і загортаємо рулет.

Таким чином випікаємо всі млинці, скручуємо їх в рулетики і подаємо до столу з різними соусами.

Знала б раніше, купила б манки побільше. Швидкий сніданок за недорого

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар