Здивувала чоловіка смачною стравою. Соковита вечеря в духовці

Другі страви з м'яса

Ароматне та ніжне, соковите, не пересушене м’ясо, запечене в духовці. Все готується просто і швидко, головне взяти гарне м’ясо та якісні спеції.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1 кг;
  • цибуля, 4 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • перець, куркума по 1/2 ч.л;
  • часник, сухі спеції для м’яса, цукор по 1 ч.л;
  • лимонний сік, 2 ст.

Процес приготування

Спеції вибирайте на свій смак, а сіль беріть у тій кількості, яка вам до смаку в м’ясі.

М’ясо ріжемо невеликими шматками.

Змішуємо сіль з усіма спеціями та висипаємо суміш до м’яса, наливаємо лимонний сік. Перемішуємо руками, втираючи спеції та сіль у м’ясо.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, переминаємо трохи руками.

Викладаємо в рукав для запікання цибульну подушку, зверху розкладаємо шаром шматки м’яса.

Запікаємо при 180 градусах близько 1 години, але дивіться по духовці.

Подаю таке м’ясо з цибулею з різними гарнірами, особливо смачно з картопляним пюре, відвареним рисом з овочами. Якщо любите змішані смаки, відмінно додати печериці, порізані великими шматками. Гриби краще покласти під м’ясо, щоби не підгоряли. За 10 хвилин до закінчення готування рукав можна розрізати і посипати тертим сиром або просто змастити м’ясо медом, змішаним з соєвим соусом. Вийде чудова скоринка.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар