Спробувала м’ясо у подруги і попросила рецепт. Знала б раніше, готувала б так

Другі страви з м'яса

Запечена свинина з гранатовими зернами – це щось незрівнянне і дуже смачне. Така страва смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Відмінно поєднується з різними гарнірами і салатами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1 кг;
  • цибуля та гранат по 1 шт;
  • сіль, суміш перців, спеції, ароматні трави;
  • масло вершкове, 20 г.

Процес приготування м’яса

М’ясо промиваємо та просушуємо паперовими рушниками, ріжемо в довільному порядку, шматочками будь-якої величини.

Заправляємо шматочки м’яса сіллю, сумішшю перців, різними спеціями та ароматними травами, з якими ви зазвичай маринуєте м’ясо.

Цибулю беріть велику або кілька штук менші і ріжемо кільцями.

Гранат розбираємо на зерна.

Беремо чисту півторалітрову банку та укладаємо всі продукти шарами: м’ясо, цибулю та пересипаємо зернами гранату.

Зверху кладемо шматочок вершкового масла, закриваємо фольгою.

Банку ставимо в холодну духовку, вмикаємо її на 180 градусів і запікаємо близько 1.5 години.

Спробувала м'ясо у подруги і попросила рецепт. Знала б раніше, готувала б так

Коли закінчиться запікання, духовку не відкриваємо, а залишаємо на 5 хвилин, щоб банка не лопнула від перепаду температур. Потім відкрийте дверцята і залиште так на 20 хвилин.

Спробувала м'ясо у подруги і попросила рецепт. Знала б раніше, готувала б так

Таке м’яке, ароматне і ніжне м’ясо, з оригінальною кислинкою гранату, ви ще не пробували. Тож готуйте із задоволенням.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар