Вперше спробувала такий рулет з лаваша в гостях, а тепер готую років 20 і не набридає

Рулети в лаваші

Думаю, багато хто знає цей рецепт, але може хтось вже не пам’ятає про нього. Тому я вирішила нагадати, адже такий рулет готується просто, а з’їдається дуже швидко. А може хтось і не знає про цей рецепт, і він стане для когось маленьким відкриттям. Рулет виходить ніжним, смачним, яскравим і соковитим.

Які продукти необхідні:

  • Два тонких лаваша;
  • Чотири свіжі огірки;
  • 400 г крабових паличок;
  • 100 г сиру;
  • Чотири яйця;
  • Перець, сіль в залежності від смаку;
  • Чотири стол. ложки майонезу.

Покроковий процес приготування

Розкладіть на робочій поверхні один лаваш.

Покрийте його повністю з одного боку майонезом.

Натріть крабові палички за допомогою терки.

Розкладіть їх на лаваші рівномірним шаром.

Грубо натріть огірки і відіжміть від рідини. Можете їх присолити, залишити ненадовго, а після віджати.

Розкладіть зверху крабових паличок.

Яйця теж натріть і викладіть наступним шаром.

Також вчиніть з сиром і посипте ним лаваш.

Покладіть другий лаваш і в тій же послідовності викладіть решту продуктів.

Скрутіть лаваш в щільний рулет. Робіть це акуратно.

Розріжте його навпіл, оскільки він досить великий.

Помістіть на півгодини в холодильну камеру. Після цього поріжте на порції.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь