Ідеальна м’ясна підлива до будь-якого гарніру (картоплі, гречці, рису і т.д.). Виходить смачною і апетитною.
Необхідні продукти
- 600 грам м’яса
- 3 цибулини
- 1 морква
- соняшникова олія
- 1 чайна ложка солі
- 2 чайні ложки цукру
- 1 столова ложка томатної пасти
- чорний перець
- пів чайної ложки паприки
- 2 чайні ложки розмарину
- 2 столові ложки борошна
- 4 зубчики часнику
- 800 мілілітрів води
М’ясо нарізаємо тонким і пластинками і кладемо на сковороду. Обсмажуємо на олії, на середньому вогні до приємної рум’яної скоринки.
Цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком. Очищену моркву натираємо на тертці. Підготовлені овочі додаємо до м’яса, туди ж кладемо сіль і цукор. Перемішуємо і обсмажуємо 5-7 хвилин. Додаємо томатну пасту, чорний перець, паприку, розмарин, борошно, перемішуємо і вливаємо трохи води. Все знову перемішуємо.
Часник очищаємо, нарізаємо шматочками і кладемо в сковорідку. Вливаємо воду, що залишилася, накриваємо кришкою, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. Потім кришку знімаємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
Готову підливу подаємо до будь-якого гарніру.