Універсальна м’ясна підлива

Другі страви з м'яса

Ідеальна м’ясна підлива до будь-якого гарніру (картоплі, гречці, рису і т.д.). Виходить смачною і апетитною.

Необхідні продукти

  • 600 грам м’яса
  • 3 цибулини
  • 1 морква
  • соняшникова олія
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 чайні ложки цукру
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • чорний перець
  • пів чайної ложки паприки
  • 2 чайні ложки розмарину
  • 2 столові ложки борошна
  • 4 зубчики часнику
  • 800 мілілітрів води

М’ясо нарізаємо тонким і пластинками і кладемо на сковороду. Обсмажуємо на олії, на середньому вогні до приємної рум’яної скоринки.

Цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком. Очищену моркву натираємо на тертці. Підготовлені овочі додаємо до м’яса, туди ж кладемо сіль і цукор. Перемішуємо і обсмажуємо 5-7 хвилин. Додаємо томатну пасту, чорний перець, паприку, розмарин, борошно, перемішуємо і вливаємо трохи води. Все знову перемішуємо.

Часник очищаємо, нарізаємо шматочками і кладемо в сковорідку. Вливаємо воду, що залишилася, накриваємо кришкою, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. Потім кришку знімаємо і тушкуємо ще 10 хвилин.

Готову підливу подаємо до будь-якого гарніру.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар