Торт Марійка. Без міксера: простий десерт, соковитий без просочення

Кремові торти

Найпростіші рецепти завжди виходять найсмачнішими. І цей рецепт торта служить черговим доказом цього. Все готується швидко, торт виходить вологим та ніжним.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • згущене молоко, 1 банка;
  • масло вершкове, 100 г;
  • сіль дрібку;
  • ванілін;
  • яйця, 2 шт.;
  • борошно, 140 г;
  • розпушувач, 2 ч. л.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна, 500 г;
  • цукрова пудра за смаком.

Для приготування глазурі візьміть:

  • шоколад темний; 1 плитка;
  • молоко, 50мл.

Процес приготування торт Марійка

Згущене молоко перемішуємо з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності.

Вбиваємо яйця та вимішуємо віночком. Всипаємо сіль та ванілін.

Всипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо гладке і однорідне тісто.

Виливаємо у форму, застелену пергаментом та випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин, перевіряючи готовність.

Остуджуємо, розрізаємо на коржі.

Для крему збиваємо жирну сметану із цукровою пудрою.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо боки та верх.

Розтоплюємо шоколад з молоком, вимішуємо до однорідності й прикрашаємо верх торта різними візерунками та потьоками.

Тортик дуже ніжний, м’який крем просто повітряний.

Торт Марійка. Без міксера: простий десерт, соковитий без просочення

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар